|
|
|
|
Неділя, 28.04.2024, 21:57 | Главная | Регистрация | Вход |
Кролики, выращивание и реализация мяса |
Меню сайтаПошук по сайтуОнлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 Для кроликовГорячие новостиДрузья сайтаМожет быть интересноРеклама |
Блюда с крольчатины
Кролик з рисом по-селянськи 1,5 кг кролика, 30 г моркви, 30 г селери, 1 лист лавровий, 300 г рису і 600 г бульйону. М'ясо кролика зварити з овочами. Рис покласти на відповідне деко, додати м'ясо і залити 2 частинами бульйону, в якому варилося м'ясо, процідивши його через цідилку, щоб усунути кістки і шматочки овочів. Запікати в духовці протягом 25 – 30 хвилин. За бажанням можна посипати меленим чорним перцем. Якщо м'ясо запікалось великими шматками, при подачі його слід розрізати на дрібні шматки. Подати з салатом за вибором. Кролик
тушкований зі сметаною Ниркова частина кролика з стегенцями, 30 г борошна, 50 г масла, кілька горошин перцю, 1 лавровий лист, 125 г сметани, карамель, сіль. Ниркову частину з стегенцями обробленого кролика ретельно
очистити від плівок, промити, порубати на шматки, витерти, посолити і посипати
борошном. Розігріти масло і на сильному вогні підрум'янити м'ясо з усіх боків
до темно-золотистого кольору. Перекласти м'ясо в широку, долити воду і на слабкому вогні тушкувати до
готовності; під кінець тушкування додати подрібнений перець та лавровий лист.
Коли м'ясо стане м'яким, посипати залишком борошна, прокип'ятити і тушкувати ще
10 – 15 хвилин, після чого зафарбувати
соус карамеллю, посолити за смаком, додати сметану. М'ясо викласти на довгому
блюді і полити соусом. Подавати блюдо з картоплею та овочевим гарніром.
Передки 2 - х кроликів, 200 г овочів, 1 жовток, кілька мелених горошин перцю, сіль, 40 г масла, 30 г борошна, лимонний сік або щіпка лимонної кислоти, 1 ложка дрібно нарізаної зелені петрушки. Передки розібраних кроликів, тобто передні частини, відсічені від поперекової частини між 5 – м і 6 – м ребром (якщо вони занадто малі, взяти також лопатку), ретельно очистити від плівок, промити і порубати на 8 – 12 шматків. Овочі вимити, очистити і сполоснути. М'ясо залити киплячою підсоленою водою і варити до готовності, додавши під кінець варіння овочі і перець. Бульйон процідити, а овочі вийняти; можна вийняти з м'яса великі кісточки. Розтерти борошно з маслом, розбити ¼ - ¾ літра бульйону; закип'ятити, додати лимонний сік або лимонну кислоту, посолити за смаком. У заправлений соус додати жовток, ретельно розмішати. Покласти в гарячий соус м'ясо і сильно нагріти, не кип'ятити. Подати в тій же каструлі або на круглому блюді, посипавши дрібно нарізаною зеленню петрушки з розсипчастим рисом або з картопляним пюре. |
Кролеферма - Балта 2012 - 2024 © Всі права захищені | Хостинг від uCoz | |
Копирование материалов разрешено при условии установки прямой ссылки на krolikvuhany.at.ua |
|