Єдина Країна! Единая Страна!
статистика
Кролики. Кролівництво. Кролеферма Вирощування кролів, реалізація м'яса, поголів'я, мясо кролика
Субота, 27.04.2024, 02:44Главная | Регистрация | Вход

Пошук по сайту


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Горячие новости

Друзья сайта

Может быть интересно

Реклама

Блюда с крольчатины


Кролик з рисом по-селянськи


1,5 кг кролика, 30 г моркви, 30 г селери, 1 лист лавровий, 300 г рису і 600 г бульйону.

М'ясо кролика зварити з овочами. Рис покласти на відповідне деко, додати м'ясо і залити 2 частинами бульйону, в якому варилося м'ясо, процідивши його через цідилку, щоб усунути кістки і шматочки овочів. Запікати в духовці протягом 25 – 30  хвилин. За бажанням можна посипати меленим чорним перцем. Якщо м'ясо запікалось великими шматками, при подачі його слід розрізати на дрібні шматки. Подати з салатом за вибором.




Кролик тушкований зі сметаною


Ниркова частина кролика з стегенцями, 30 г борошна, 50 г масла, кілька горошин перцю, 1  лавровий лист, 125 г сметани, карамель, сіль.


Ниркову частину з стегенцями обробленого кролика ретельно очистити від плівок, промити, порубати на шматки, витерти, посолити і посипати борошном. Розігріти масло і на сильному вогні підрум'янити м'ясо з усіх боків до темно-золотистого кольору. Перекласти м'ясо в широку,  долити воду і на слабкому вогні тушкувати до готовності; під кінець тушкування додати подрібнений перець та лавровий лист. Коли м'ясо стане м'яким, посипати залишком борошна, прокип'ятити і тушкувати ще 10 – 15  хвилин, після чого зафарбувати соус карамеллю, посолити за смаком, додати сметану. М'ясо викласти на довгому блюді і полити соусом. Подавати блюдо з картоплею та овочевим гарніром.




М'ясо кролика під лимонним соком



Передки 2 - х кроликів, 200 г овочів, 1 жовток, кілька мелених горошин перцю, сіль, 40 г масла, 30 г борошна, лимонний сік        або щіпка лимонної кислоти, 1 ложка дрібно нарізаної зелені петрушки.


Передки розібраних кроликів, тобто передні частини, відсічені від поперекової частини між 5  м  і 6 – м  ребром (якщо вони занадто малі, взяти також лопатку), ретельно очистити від плівок, промити і порубати на 8  12  шматків. Овочі вимити, очистити і сполоснути. М'ясо залити киплячою підсоленою водою і варити до готовності, додавши під кінець варіння овочі і перець. Бульйон процідити, а овочі вийняти; можна вийняти з м'яса великі кісточки. Розтерти борошно з маслом, розбити ¼ - ¾ літра бульйону; закип'ятити, додати лимонний сік або лимонну кислоту, посолити за смаком. У заправлений соус додати жовток, ретельно розмішати. Покласти в гарячий соус м'ясо і сильно нагріти, не кип'ятити. Подати в тій же каструлі або на круглому блюді, посипавши дрібно нарізаною зеленню петрушки з розсипчастим рисом або з картопляним пюре.

Кролеферма - Балта 2012 - 2024 © Всі права захищені | Хостинг від uCoz
Копирование материалов разрешено при условии установки прямой ссылки на krolikvuhany.at.ua
Google